De Muziekbende

Lijkt het je leuk om een instrument te spelen, maar weet je nog niet wat je het leukste vindt? Dan is de Muziekbende van Harmonie Kaatsheuvel echt iets voor jou! Bij de Muziekbende ontdek je de wereld van muziek.

 

Bij de Muziekbende maak je in 36 lessen van drie kwartier kennis met alle instrumenten die je bij de harmonie kunt spelen. Dus niet alleen blaasinstrumenten zoals klarinet, fluit hobo, saxofoon, trompet, hoorn en trombone, maar ook allerlei soorten slagwerk instrumenten. Al deze instrumenten worden door Harmonie Kaatsheuvel voor de cursus beschikbaar gesteld en je kunt ze naar hartenlust uitproberen. Daarnaast maak je een start met het lezen van noten en ervaar je alle mogelijke ritmes. Je leert dus al meteen muziek maken!

 

De docent van de Muziekbende is Janneke De Loey. De lessen zijn op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.15 uur in Het Klavier, Anton Pieckplein, Kaatsheuvel.

 

Informatie en aanmelden bij het bestuurslid opleiding Letty de Nijs via opleiding@harmoniekaatsheuvel.nl of per telefoon 0416-277904